Rüyada ipek gömlek görmek

Rüyada ipek gömlek görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, daha kötü günler yaşayacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ipek gömlek gördüyseniz:

  • Tekliflere dönmeden önce incelemenizde fayda var.

Rüyada beyaz ipek gömlek görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına işarettir.

Rüyada yeşil ipek gömlek görmek kendisine kızacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı ipek gömlek giymek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipek gömlek görmek bolluğun ve bereketin artacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ipek çarşaf görmek bereketli işler yapılacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada ipek giymek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, yükünün hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ipek böceği kozası görmek üzüntülerin biteceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipek böceği kurdu görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments