Rüyada yeşil idrar görmek

Rüyada yeşil idrar görmek helal ekmek yeneceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, rahat bir hayata adım atacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil idrar gördüyseniz:

  • Eski hatalarınızdan kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeşil idrar görmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına işaret eder.

Rüyada yeşil idrar yapmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrar kusmak bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrar kaçırmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine delalettir.

Rüyada idrar tutamamak kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin idrar yaptığını görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına inanılır.

Rüyada idrar testi yaptırmak mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada idrara sıkışmak hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments