Rüyada yeşil biber fidesi dikmek

Rüyada yeşil biber fidesi dikmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, birikmiş parasının olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, kalp kırmaya rivayet eder.

Rüyada yeşil biber fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Tartışmaya açık konulardan uzak durmaya özen göstermelisiniz, çünkü sinirleriniz üzerinizde olduğu için kendinizi kontrol edemeyebilirsiniz.

Rüyada yeşil biber fidesi dikmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, ruhen rahatlığa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada biber fidesi dikmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Rüyada yeşil biber fidesi görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada marul fidesi dikmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kabak fidesi dikmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir fidesi dikmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma fidesi dikmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada sebze fidesi dikmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments