Rüyada dövme buğday görmek

Rüyada dövme buğday görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dövme buğday gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sokak kavgasından, iş hayatınızda sizi dolandırmak isteyen ya da ayağınızı kaydırmak isteyen kimselerin düzenlerine kadar değişebilecek bir sürü terslikle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada dövme buğday görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada ayağına dövme yaptırmak borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada birinin dövme yaptırdığını görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kolunda dövme görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalpli dövme görmek mutlu bir evliliğe, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada dövme yaptıran görmek hidayete ereceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına delalet eder.

Rüyada kalıcı dövme görmek kimden akıl soracağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne dövme yaptırmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments