Rüyada yırtık bot giymek

Rüyada yırtık bot giymek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine inanılır.

Rüyada yırtık bot giymek gördüyseniz:

  • Üzerinize gelen kişilere aynı hızla cevap vermeniz olayların büyümesine neden olabilir.

Rüyada yırtık bot giymek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yırtık bot görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bot giydiğini görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada askeri bot giymek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına işarettir.

Rüyada çizme bot giymek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, iflas edeceğine alamet eder.

Rüyada kahverengi bot giymek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bot giymek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına bot giymek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments