Rüyada eski bot giymek

Rüyada eski bot giymek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sabırlı olmak ve allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski bot giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ihmal etmeniz veya çok fazla sosyalleşmeniz ilişkilerinizde problemlere neden olabilir.

Rüyada eski bot giymek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski bot görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bot giymek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, şen kahkahalar atacağına delalettir.

Rüyada siyah bot giydiğini görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada yeşil bot giymek atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada yeni bot giydiğini görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, insanların yolunu aydınlatacağına inanılır.

Rüyada askeri bot giymek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada birinin bot giydiğini görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments