Rüyada kahverengi bot giymek

Rüyada kahverengi bot giymek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, bol nimete kavuşacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada kahverengi bot giymek gördüyseniz:

  • Yapamayacağınız işler için söz vermemenizde fayda var.

Rüyada kahverengi bot giymek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi bot görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına yorulur.

Rüyada asker botu giymek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, bütçesinin genişleyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil bot giymek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada siyah bot giymek geçim derdinin sona ereceğine, borçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bot giymek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının botunu giymek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yeni bot giydiğini görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments