Rüyada yeşil bitki sulamak

Rüyada yeşil bitki sulamak rızkının çeşitleneceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil bitki sulamak gördüyseniz:

  • Evde tartışabilirsiniz.

Rüyada yeşil bitki sulamak çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada bitki sulamak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıda bitki sulamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bitki almak tüm kederinin uçup gideceğine, çok iyi işler ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bitki görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada toprağa yeşil bitki ekmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına işarettir.

Rüyada yeşil biber bitkisi görmek insanların takdirine mazhar olacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bitki yemek ilim irfan sahibi olacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments