Rüyada yere kaka yapmak

Rüyada yere kaka yapmak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yere kaka yapmak gördüyseniz:

  • Anında ya da hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Rüyada yere kaka yapmak maddi açıdan ferahlamaya, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine inanılır.

Rüyada her yere kaka yapmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada orta yere kaka yapmak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına inanılır.

Rüyada bir yere kaka yapmak sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada yerlere kaka yapmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sıkıntı yükleneceğine delalettir.

Rüyada yatağına kaka yapmak aile hayatına adım atılacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evin içine kaka yapmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı kaka yapmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments