Rüyada bir yere kaka yapmak

Rüyada bir yere kaka yapmak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yere kaka yapmak gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda aşırı tehlikeler karşısında değilsiniz.

Rüyada her yere kaka yapmak olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada yere kaka yapmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına işarettir.

Rüyada orta yere kaka yapmak rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, artık rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada bir yere kaka yapmak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerlere kaka yapmak kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada pantolonuna kaka yapmak malının, parasının ve makamının artacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada pantolona kaka yapmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulur.

Rüyada poşete kaka yapmak küslerin barışacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments