Rüyada evin içine kaka yapmak

Rüyada evin içine kaka yapmak başını yastığa daha rahat koyacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada evin içine kaka yapmak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin neler yaptığını dikkatlice izlemeli, zamanı doğru kullanmalısınız.

Rüyada evin içine kaka yapmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, hayatının güzelliği için her gün allah’a şükredeceğine delalettir.

Rüyada başkasının evine kaka yapmak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine inanılır.

Rüyada evin içinde kaka görmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaka yapmak temizlemek şansının da döneceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret eder.

Rüyada her yere kaka yapmak uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalettir.

Rüyada yere kaka yapmak büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalete kaka yapmak dertlerin dermanının bulunacağına, bazı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada mutfağa kaka yapmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments