Rüyada yatağına kaka yapmak

Rüyada yatağına kaka yapmak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, bol nimete kavuşacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada yatağına kaka yapmak gördüyseniz:

  • Sevenleriniz veya hayranlarınız yaptığınız işlerde veya planlarda size destek olmaktan zevk alacaklardır.

Rüyada yatakta kaka yapmak gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada yatağa kaka yapmak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada yatağına kaka yapmak çok sorunlu günler geçireceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine rivayet eder.

Rüyada yatakta kaka görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına yorulur.

Rüyada yatağa kaka yaptığını görmek mesleğindeki başarısının artacağına, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeye kaka yapmak terslik yaşayacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük kakasını yapmak maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kakasını yapmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments