Rüyada yerden takvim yaprağı toplamak

Rüyada yerden takvim yaprağı toplamak maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada yerden takvim yaprağı toplamak gördüyseniz:

  • Ortağınız veya eşinizle beraber ileride büyük kazançlar getirecek işlere girebilirsiniz.

Rüyada yerden takvim yaprağı toplamak maddi gücünün azalacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret etmektedir.

Rüyada takvim yaprağı koparmak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Rüyada takvim görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına alamet etmektedir.

Rüyada takvim almak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar takvimi görmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına delalettir.

Rüyada masa takvimi görmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, dualarının karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada arapça takvim görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına rivayet eder.

Rüyada duvarda takvim görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments