Rüyada duvarda takvim görmek

Rüyada duvarda takvim görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, kötü gününden de geri duracağına, başarısının artacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarda takvim gördüyseniz:

  • Evdeki durumları nasıl idare ettiğinize dikkat edin.

Rüyada duvar takvimi görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada duvarda takvim görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine alamet eder.

Rüyada takvim görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Rüyada masa takvimi görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada takvim kağıdı görmek allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine yorulur.

Rüyada takvime bakmak umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni takvim görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalettir.

Rüyada takvim yaprağı koparmak çok kötü durumlara düşüleceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments