Rüyada takvim yaprağı koparmak

Rüyada takvim yaprağı koparmak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine yorulur.

Rüyada takvim yaprağı koparmak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız durumlarda söz vermeniz bütçenizi aşmanıza veya fazlasıyla yorulabilirsiniz.

Rüyada yerden takvim yaprağı toplamak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine alamet eder.

Rüyada takvim yaprağı koparmak kendi işini açacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada takvim kağıdı görmek büyük miktarda para kazanacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eski takvim görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, hayırlı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arapça takvim görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada takvime bakmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada takvim almak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına işarettir.

Rüyada yeni takvim görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments