Rüyada duvar takvimi görmek

Rüyada duvar takvimi görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada duvar takvimi gördüyseniz:

  • Kendinizi politik davranmanızı gerektirecek olayların içinde bulabilirsiniz.

Rüyada duvarda takvim görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına alamet eder.

Rüyada duvar takvimi görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada masa takvimi görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işaret eder.

Rüyada takvim almak can sıkıcı haberler almaya, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takvim kağıdı görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada takvim görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada yerden takvim yaprağı toplamak işlerini boşvereceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada takvim yaprağı koparmak onurlu bir hayat süreceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
onguk

Ruyada mezarlıkları ziyaret edip dua ediyorum ve her mezarlik başına duvar takvimi gibi olan sanırım dua asiyorun