Rüyada yerden su içmek

Rüyada yerden su içmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, malından ve parasından olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerden su içmek gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirebilecek işleri veya parasal kazanç sağlayabilecek fırsatları araştırabilirsiniz.

Rüyada bir yerden su içmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada yerden çıkan suyu içmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, bir beladan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerden su içmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine alamet eder.

Rüyada yerden su fışkırdığını görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine işarettir.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden suya bakmak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Rüyada yerden su çıkartmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments