Rüyada yerde uzanmak

Rüyada yerde uzanmak çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, planlarının işe yarayacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerde uzanmak gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmekten, belli gruplara katılmaktan ya da kendinizi açıkça ifade etmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada yerde uzanmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yeşilliklere uzanmak üzüntü yaşamaya, keyfinden ve neşesinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle uzanmak yaşam sevincinin geri geleceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada birinin dizine uzanmak şerefli bir hayat süreceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezara uzanmak kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle uzanmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada çimende uzanmak önemli kararlar alınacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kumsalda uzanmak kederden ve stresten kurtulacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments