Rüyada yer döşeğinde yatmak

Rüyada yer döşeğinde yatmak eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına, daima secde ve şükür edeceğine yorulur.

Rüyada yer döşeğinde yatmak gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı diğerlerinin isteklerinin önüne çıkartın.

Rüyada yer döşeğinde yatmak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada döşekte yatmak daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına tabir olunur.

Rüyada yer döşeği görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada yere döşek sermek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine inanılır.

Rüyada kardeşini ölüm döşeğinde görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına yorulur.

Rüyada beyaz döşek görmek yerinde saymayacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına alamet eder.

Rüyada döşek yastık yorgan görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada yırtık döşek görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments