Rüyada kardeşini ölüm döşeğinde görmek

Rüyada kardeşini ölüm döşeğinde görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, daha güçlü hale geleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, mutlu bir evliliğe delalet eder.

Rüyada kardeşini ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • Artık, harekete geçebilirsiniz.

Rüyada kardeşini ölüm döşeğinde görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine inanılır.

Rüyada ölüm döşeğinde görmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada annesini ölüm döşeğinde görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, birçok dertle muhatap olacağına işarettir.

Rüyada birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek tüm düzenin alt üst olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir yakınını ölüm döşeğinde görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, böylece yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada anneyi ölüm döşeğinde görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına inanılır.

Rüyada babayı ölüm döşeğinde görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine inanılır.

Rüyada ölüm döşeğinde birini görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments