Rüyada yere döşek sermek

Rüyada yere döşek sermek alım gücünün zayıflamayacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, zahmetinin çoğalacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine inanılır.

Rüyada yere döşek sermek gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız gerekiyor.

Rüyada yere döşek sermek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalet eder.

Rüyada yer döşeği görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, inancının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada yer döşeğinde yatmak büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada yere seccade sermek sorunlarını bu sayede çözeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada yere beyaz örtü sermek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada yere yatak sermek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada yere un sermek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yere halı sermek huzur ve kazanç getireceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments