Rüyada istediği liseye gittiğini görmek

Rüyada istediği liseye gittiğini görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yönetici makamına geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, makam edineceğine delalettir.

Rüyada istediği liseye gittiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmacı olmanız istediğiniz kişilerle uyumlu çalışmanıza yardım edebilir veya bazı kişileri kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Rüyada istediği liseye gittiğini görmek daha fazla gelire kavuşacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada istediğin liseyi görmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada istediğin liseyi kazanmak önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada liseyi kazanmak sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına alamet etmektedir.

Rüyada anadolu lisesi görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada okuduğu liseyi görmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada eski lise öğretmenini görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine rivayet eder.

Rüyada lisede olmak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments