Rüyada yeni silah görmek

Rüyada yeni silah görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni silah gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyor.

Rüyada yeni silah görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah erkek görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birçok silah görmek rahatsızlık vereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silah hediye almak hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada baştan silahla vurulmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş silah görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bele silah takmak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada arkadan silahla vurulduğunu görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments