Rüyada yeni bir kaban giymek

Rüyada yeni bir kaban giymek gözyaşlarının dineceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir kaban giymek gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği, durumunuzda istikrarı sağlamanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada yeni kaban giymek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada yeni bir kaban giymek kendisinin ve ailesinin geleceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet eder.

Rüyada gri kaban giymek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kaban giymek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mont kaban giymek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, mal mülk kazanacağına delalettir.

Rüyada siyah kaban giymek keyfinden ve neşesinden olacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi kaban giymek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kabanını giymek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments