Rüyada siyah kaban giymek

Rüyada siyah kaban giymek daha zengin hale geleceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kaban giymek gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı getiren karşı cins ilişkilerine eğilimlisiniz.

Rüyada siyah kaban giymek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına inanılır.

Rüyada siyah kaban giydiğini görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kaban almak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kaban kaybetmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kaban görmek birçok iş teklifi alınacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine tabir olunur.

Rüyada uzun kaban giymek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada lacivert kaban giymek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına inanılır.

Rüyada yeşil kaban giymek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments