Rüyada yeni bir işe girmek

Rüyada yeni bir işe girmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir işe girmek gördüyseniz:

  • Eleştirilmek istemiyorsanız iş hayatınıza ya da ortaya çıkaracağınız işlere dikkat etmelisiniz.

Rüyada yeni bir işe girmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine delalettir.

Rüyada işten ayrılıp başka işe girmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada devlette işe girmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadrolu işe girmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada eski işyerine girmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, yeni bir ev alınacağına işaret eder.

Rüyada işi girmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına yorulur.

Rüyada belediyeye işe girmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, alim ve bilge insan olacağına işaret eder.

Rüyada devlet işine girmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments