Rüyada işi girmek

Rüyada işi girmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada işi girmek gördüyseniz:

  • Sanat aktiviteleri size daha çekici gelebilir.

Rüyada devlette işe girmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada fabrikada işe girmek yeni işlere ve projelere gireceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede işe girmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada başka işe girmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet işine girmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada işten ayrılıp başka işe girmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına rivayet eder.

Rüyada belediyeye işe girmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada belediyede işe girmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments