Rüyada devlet işine girmek

Rüyada devlet işine girmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, edilen duaların tutacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada devlet işine girmek gördüyseniz:

  • Planladığınız değişikliğin veya geçişin sizin açınızdan doğru adım olup olmadığını irdelemeden diğerlerine beyan etmemenizde fayda var.

Rüyada devlette işe girmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek allah katında günahlarının affolacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet işine girmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işarettir.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet işinde çalışmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada devlet işine atanmak akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine tabir olunur.

Rüyada devlet işine girdiğini görmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada devlet işi görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments