Rüyada yeni bir işe başlamak

Rüyada yeni bir işe başlamak kötüyse düzeleceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, ruhunun da şifaya kavuşacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir işe başlamak gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşerek, eski tanıdık veya meslektaşlarla bir araya gelerek ya da iletişim kanallarını en iyi şekilde kullanarak belli konularda başarı veya ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada yeni bir işe başladığını görmek yardımcı olmayacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bi işe başlamak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına tabir olunur.

Rüyada yeni işe başlamak çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yeni bir işe başlamak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada hastanede işe başlamak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, işlerdeki karın artacağına rivayet eder.

Rüyada kuyumcuda işe başlamak çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir işe başlamak makbul olandan vazgeçmeyeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine delalet eder.

Rüyada eski işine başlamak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments