Rüyada yeni bir işe başladığını görmek

Rüyada yeni bir işe başladığını görmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, saygınlık elde edeceğine, beddua ve ah alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir işe başladığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler şimdiye kadar sizden memnuniyetlerini dile getirdilerse bunu faydaya çevirmenin zamanıdır.

Rüyada yeni bir işe başladığını görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir işe başlamak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına yorulur.

Rüyada yeni işe başlamak istediği evde oturacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bi işe başlamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine inanılır.

Rüyada eski işine geri başlamak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada kuyumcuda işe başlamak çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına inanılır.

Rüyada bir işe başladığını görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, yeni bir semte taşınılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka işe başlamak diplomalı kimse olacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments