Rüyada yeni bir cep telefonu almak

Rüyada yeni bir cep telefonu almak maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kısmetlerinin kapanacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, sürekli tartışacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalardan kaynaklanan yakınlaşmalar, bazı kıskançlık sorunlarına neden olabilir.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni cep telefonu görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına rivayet eder.

Rüyada yeni cep telefonu almak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeni cep telefon almak belki yeni bir eve sahip olunacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada cep telefon aldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments