Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, hak yiyeceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda gözle görülür bir dirençle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, çok başarılı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada cep telefon aldığını görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına delalettir.

Rüyada cep telefonu aldığını görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek dış ticarete atılacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına işarettir.

Rüyada yeni cep telefonu almak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni cep telefonu görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments