Rüyada yeni dökülmüş beton görmek

Rüyada yeni dökülmüş beton görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni dökülmüş beton gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın sonuçlandırılması gerekiyor.

Rüyada yeni beton görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni dökülmüş beton görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada beton balkon görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına işaret eder.

Rüyada beton kırmak planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beton arabası görmek tatsızlıkların sona ereceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada betonda uyumak yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına inanılır.

Rüyada yüksekten betona düşmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına tabir olunur.

Rüyada beton sıva görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments