Rüyada balığa yem atmak

Rüyada balığa yem atmak çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, aradaki buzları eriteceğine alamet eder.

Rüyada balığa yem atmak gördüyseniz:

  • Geçmiş hatalarınızı veya başarılarınızı gözden geçirerek yeni şeyler bulmak veya farklı yönde ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada balığa yem atmak muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada balıklara yem atmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada balık yem atmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuşlara yem atmak geç de olsa huzura erileceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalet eder.

Rüyada güvercinlere yem atmak sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işaret etmektedir.

Rüyada yem atmak ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada balıklara yem verdiğini görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada balığa yem verdiğini görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments