Rüyada yedek parça görmek

Rüyada yedek parça görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yedek parça gördüyseniz:

  • Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz.

Rüyada yedek parça görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına alamet eder.

Rüyada cam parçalarını toplamak işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine işaret eder.

Rüyada dişinin parçalandığını görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ay parçası görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük et parçaları görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın parçalandığını görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı parçalara ayırmak güzel ve olumlu haberler alacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kan parçası düşürmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments