Rüyada dişinin parçalandığını görmek

Rüyada dişinin parçalandığını görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada dişinin parçalandığını gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili bazı şuuraltı gerginlikleri yaşayabilirsiniz.

Rüyada dişinin parçalandığını görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada dişin parçalandığını görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada dişinin bir parçasının kırıldığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine inanılır.

Rüyada azı dişinin parçalandığını görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük kaya parçası görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabının parçalandığını görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet eder.

Rüyada ayna parçası görmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada aslan tarafından parçalanmak ailesi ile mutlu olacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments