Rüyada ay parçası görmek

Rüyada ay parçası görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Rüyada ay parçası gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da işle ilgili veya yaratıcı planlar üst üste gelebilir, çifte randevulardan kaçınmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada ay parçası görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, gözyaşının dineceğine yorulur.

Rüyada büyük bir ay görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ay ve mars görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada aygazın yandığını görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada ay büyük görmek büyük sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ayşe ismi görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ay gibi parlamak sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada ay ve gezegen görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments