Rüyada timsah yavrusu yemek

Rüyada timsah yavrusu yemek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah yavrusu yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya duygusal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada timsah yavrusu yemek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada timsah ve yavrusunu görmek bahtın açılacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada yavru timsah görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine alamet eder.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde yavru timsah görmek manevi tatmini islamiyet’te bulacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işarettir.

Rüyada yavru timsah beslemek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde yavru timsah beslemek maddi gücünü kaybedeceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada yavru timsah öldürmek başarılarının bir ömür süreceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments