Rüyada yavru tavşanlar görmek

Rüyada yavru tavşanlar görmek parasız ve işsiz kalacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru tavşanlar gördüyseniz:

  • Zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada yavru beyaz tavşan görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada yavru tavşan öldürmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sağlığını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada tavşan ve yavrusunu görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru tavşan görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz yavru tavşan görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yavru tavşanlar görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulur.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru tavşan yakalamak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments