Rüyada yavru tavşan görmek

Rüyada yavru tavşan görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, saygı göreceğine rivayet eder.

Rüyada yavru tavşan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kötü gösterme çabasında olabilirler.

Rüyada yavrulayan tavşan görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah yavru tavşan görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan yavruları görmek gülüp eğleneceğine, yanlış seçimler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru tavşan beslemek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru tavşanlar görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tavşan yavrusu görmek kazanç ve kar getireceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına inanılır.

Rüyada yavru tavşan yakalamak çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya delalettir.

Rüyada siyah tavşan yavrusu görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, islami olarak günahlarının artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments