Rüyada yavru kedinin saldırdığını görmek

Rüyada yavru kedinin saldırdığını görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sevinçli haberler alınacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, dertlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yavru kedinin saldırdığını gördüyseniz:

  • İşle ilgili olumlu gelişmeler, destekler veya takdirler ön plana çıkıyor.

Rüyada yavru kedinin saldırdığını görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi saldırdığını görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin saldırdığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kedinin saldırdığını görmek fedakârlıklar yapacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedilerin saldırdığını görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına yorulur.

Rüyada köpeğin kediye saldırdığını görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediye saldırmak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine inanılır.

Rüyada kara kedinin saldırdığını görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments