Rüyada kediye saldırmak

Rüyada kediye saldırmak işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kediye saldırmak gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gitmesi, bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların şekle girmesi için sizin bazı kuralları yumuşatmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada kara kedi saldırdığını görmek maddi kayıpların sona ereceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına işarettir.

Rüyada kedilerin saldırdığını görmek kazancından başkalarına da vereceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kedinin saldırdığını görmek kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru kedinin saldırdığını görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına inanılır.

Rüyada kara kedinin saldırdığını görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin saldırdığını görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, haksızlık edeceğine inanılır.

Rüyada kediye saldırmak kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin kediye saldırdığını görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments