Rüyada siyah kedinin saldırdığını görmek

Rüyada siyah kedinin saldırdığını görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine inanılır.

Rüyada siyah kedinin saldırdığını gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almanız gerekebilir.

Rüyada siyah kedinin saldırdığını görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedi saldırdığını görmek muradına eremeyeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin saldırdığını görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına alamet eder.

Rüyada kedilerin saldırdığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işarettir.

Rüyada köpeğin kediye saldırdığını görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara kedinin saldırdığını görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediye saldırmak işinde terfi alacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına delalettir.

Rüyada yavru kedinin saldırdığını görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments