Rüyada kedilerin saldırdığını görmek

Rüyada kedilerin saldırdığını görmek yönetici makamına oturacağına, yarınlara bakacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedilerin saldırdığını gördüyseniz:

  • Akrabalarınızla ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinebilirsiniz.

Rüyada kedilerin saldırdığını görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara kedinin saldırdığını görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin saldırdığını görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru kedinin saldırdığını görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi saldırdığını görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kedinin saldırdığını görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin kediye saldırdığını görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediye saldırmak uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments