Rüyada yavru kedi tırmalaması görmek

Rüyada yavru kedi tırmalaması görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, refah düzeyinin artacağına, kazancın her daim artacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına yorulur.

Rüyada yavru kedi tırmalaması gördüyseniz:

  • Genel olarak dış uyarılara açıksınız.

Rüyada yavru kedi tırmalaması görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi tırmalaması görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada tırmalayan kedi görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi tarafından tırmalanmak çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kara kedi tarafından tırmalanmak verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağa tırmanmaya çalışmak güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada büyük tır görmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments