Rüyada kedi tarafından tırmalanmak

Rüyada kedi tarafından tırmalanmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına alamet eder.

Rüyada kedi tarafından tırmalanmak gördüyseniz:

  • Belli bir çizgide gitmeyen ilişkilere yön verilebilir veya ilişkiler daha ciddi bir platforma taşınabilir.

Rüyada kara kedi tarafından tırmalanmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi tarafından tırmalanmak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına rivayet eder.

Rüyada biri tarafından tırmalanmak duraklama yaşanacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına alamet eder.

Rüyada yavru kedi tırmalaması görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tırmalayan kedi görmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi tırmalaması görmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada köpek tırmalaması görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada tır dorsesi görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments