Rüyada yatmak uzanmak

Rüyada yatmak uzanmak hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, dilediği gibi yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yatmak uzanmak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde bulunan bir kadın hakkınızda bazı olumsuz söylentiler çıkmasına sebep olabilir.

Rüyada yatmak uzanmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerde uzanmak değer göreceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına inanılır.

Rüyada çimenlikte uzanmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına inanılır.

Rüyada çimenliğe uzanmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada koltuğa uzanmak büyük kazançlar elde edileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimlerde uzanmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle uzanmak yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle yan yana uzanmak sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments