Rüyada koltuğa uzanmak

Rüyada koltuğa uzanmak büyük bir başarının elde edileceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hayatından razı geleceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, yollarını ayıracağına tabir olunur.

Rüyada koltuğa uzanmak gördüyseniz:

  • Bazı önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada koltukta uzanmak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuğa uzanmak kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle uzanmak günah işlemekten korunacağına, kazancının günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada yere uzanmak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına işaret eder.

Rüyada yerde uzanmak hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yeni bir hayata başlayacağına yorulur.

Rüyada kumsala uzanmak eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına inanılır.

Rüyada kumsalda uzanmak sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada sahilde uzanmak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, mutluluktan havalara uçacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments