Rüyada çimlerde uzanmak

Rüyada çimlerde uzanmak çok yükseleceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, başarıların çoğalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına inanılır.

Rüyada çimlerde uzanmak gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkisi , iyimserliğinizi artırırken, maddi konularda atılımlar yapmak için gerekli cesareti kendinizde bulabilirsiniz.

Rüyada çimlerde uzanmak onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada çimlere uzanmak çok üst mevkilere geleceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına delalettir.

Rüyada çimlerde yürümek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada çimlenmiş buğday görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimlenmiş patates görmek düşünmeden hareket edeceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil çimlerde yürümek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada çim kesmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada çim adam görmek kazanç kapılarının kapanacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments