Rüyada yatakta küçük yılan görmek

Rüyada yatakta küçük yılan görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta küçük yılan gördüyseniz:

  • Katılık veya ödün vermemek işe yaramayabilir.

Rüyada yatakta küçük yılan görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, kısmetlerin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük yatak görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada küçük yılan beslemek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada bir sürü küçük yılan görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada birçok küçük yılan görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada küçük yılan tutmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına yorulur.

Rüyada küçük turuncu yılan görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük ve küçük yılan görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments